Ditt anläggnings-ID

För att kunna teckna ett nytt elavtal behöver vi veta vilket anläggnings-ID ditt nya boende har. Ditt anläggnings-ID består av 18 siffror som du hittar på din faktura, det börjar alltid med 735 999. Om du inte fått dessa uppgifter från din mäklare eller din hyresvärd kan vi, om du vill, hämta in dem från ditt elnätsbolag.

Anläggnings-ID vid flytt till lägenhet

Flyttar du till en lägenhet? Om du inte har ditt anläggnings-ID till hands så behöver vi veta vilket lägenhetsnummer din nya lägenhet har. Vet du inte lägenhetsnumret så hör med din mäklare, bostadsrättsförening eller nya hyresvärd. Behöver du sedan hjälp med att teckna elavtal kan du alltid göra det online eller kontakta oss.

Välj förnybar el i nya hemmet

Vi har en vision som vi kallar solekonomi, det betyder att i framtiden ska all vår energi vara baserad på solen. Antingen så kommer den direkt via solpaneler och solfångare, eller indirekt via vattenkraft, vågkraft, vindkraft, biomassa eller jordvärme. Redan idag får alla Fortums elkunder energi som är förnybar och just nu ger vi en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100 % solkraft. Så byt elavtal om du inte redan gjort det!

Min checklista

Skapa och hantera din egen checklista så att du kan strukturera upp allt som behöver göras inför, under och efter din flytt. Ett-två-tre så är du igång!

Hantera din checklista

Flytta elen med vårt hållbara erbjudande!

Oavsett om du är kund hos Fortum sedan tidigare, vill vi ge dig en riktigt hållbar start på ditt nya boende! Just nu får du och alla andra som flyttar en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100% förnybara energikällor. På så vis blir klivet över tröskeln till din nya bostad också ett steg mot en renare framtid.

Bli kund här