Använd begagnade kartonger och tidningar

Tänk på att om du använder begagnade kartonger och tidningar att packa med istället för att köpa nya flyttkartonger och packpapper så sparar du på naturens resurser. Använder du även begagnade flyttkartonger som är gjorda av återvunnet material så är det såklart ännu bättre. Begagnade kan du hitta på sajter som Blocket och Tradera eller i lokala köp-, sälj- och skänkes-grupper på Facebook. Och när kartongerna inte går att använda längre så ska du lämna dem till materialåtervinningen där de kanske kan bli nya flyttkartonger igen.

(Källa: Återvinningsindustrierna)

Min checklista

Skapa och hantera din egen checklista så att du kan strukturera upp allt som behöver göras inför, under och efter din flytt. Ett-två-tre så är du igång!

Hantera din checklista

Flytta elen med vårt hållbara erbjudande!

Oavsett om du är kund hos Fortum sedan tidigare, vill vi ge dig en riktigt hållbar start på ditt nya boende! Just nu får du och alla andra som flyttar en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100% förnybara energikällor. På så vis blir klivet över tröskeln till din nya bostad också ett steg mot en renare framtid.

Bli kund här