Köp och sälj gamla grejer för återanvändning

Tänk på att om du köper eller säljer begagnade grejer jämfört med att köpa nya så bidrar du till att spara energi och minska koldioxidutsläpp och på köpet kan du tjäna en slant. På nätet hittar du lätt tjänster som hjälper dig med detta.

Genom att använda dina saker lite längre kan du också bidra till miljön eftersom det ofta är själva produktionen som är den stora boven. Visste du till exempel att en Iphone 7 genererar 56 kg koldioxid under sin livstid och nära 80 % av det kommer från tillverkningen av mobilen. Värt att tänka på.

(Källa: Apple iPhone 7 – Environmental report)

Min checklista

Skapa och hantera din egen checklista så att du kan strukturera upp allt som behöver göras inför, under och efter din flytt. Ett-två-tre så är du igång!

Hantera din checklista

Flytta elen med vårt hållbara erbjudande!

Oavsett om du är kund hos Fortum sedan tidigare, vill vi ge dig en riktigt hållbar start på ditt nya boende! Just nu får du och alla andra som flyttar en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100% förnybara energikällor. På så vis blir klivet över tröskeln till din nya bostad också ett steg mot en renare framtid.

Bli kund här