Rensa och sälja

Saker som du inte behöver och inte använder är en tillgång som kan omvandlas till pengar. Om du har ett enskilt föremål som du vet är värdefullt får du förmodligen mest pengar om du vänder dig till en specialist på det aktuella området. Annars är det enkelt och smidigt att sälja själv via köp- och säljsajter på internet! Har du en massa småprylar som du vill bli av med och som du kan tänka dig att sälja för en liten slant så är det en god idé att sälja på loppis. Antingen så ordnar du en själv eller så håller du utkik efter de loppisar och bakluckevarianter som brukar anordnas lite varstans.

Min checklista

Skapa och hantera din egen checklista så att du kan strukturera upp allt som behöver göras inför, under och efter din flytt. Ett-två-tre så är du igång!

Hantera din checklista

Flytta elen med vårt hållbara erbjudande!

Oavsett om du är kund hos Fortum sedan tidigare, vill vi ge dig en riktigt hållbar start på ditt nya boende! Just nu får du och alla andra som flyttar en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100% förnybara energikällor. På så vis blir klivet över tröskeln till din nya bostad också ett steg mot en renare framtid.

Bli kund här