Spara saker i bra skick

De flesta av oss samlar på oss massor med ”bra-att-ha-grejer” som mest blir liggande i väntan på att de ska behövas. Det här är ju inget problem om man har obegränsat med utrymme. Men det har man ju sällan. Gå igenom dina gömda skatter, lyft upp dem och håll dem i handen. Tänk sedan: ”handen på hjärtat, kommer jag använda den här saken igen?” Det är klart att du inte ska göra dig av med allt som du inte använder dagligen. Men se då till att sakerna du sparar är i ett bra skick och att du förpackar dem och märker dem tydligt. Förvara dem sedan på ett överskådligt och genomtänkt sätt, så att du verkligen hittar dem när ”en vacker dag” inträffar och du behöver dem igen.

Min checklista

Skapa och hantera din egen checklista så att du kan strukturera upp allt som behöver göras inför, under och efter din flytt. Ett-två-tre så är du igång!

Hantera din checklista

Flytta elen med vårt hållbara erbjudande!

Oavsett om du är kund hos Fortum sedan tidigare, vill vi ge dig en riktigt hållbar start på ditt nya boende! Just nu får du och alla andra som flyttar en fin flyttrabatt på 500 kr när du väljer el från 100% förnybara energikällor. På så vis blir klivet över tröskeln till din nya bostad också ett steg mot en renare framtid.

Bli kund här